Sinema

Dünyalardan dünyalara, insanlardan insanlara...

Vizyondakiler

Vizyondaki filmlere üst taraftaki "Vizyonda Bu Hafta"dan ulaşabilirsin.

İlk 250 Film

Imdb'deki ilk 250 filme yukarıya yapacağın bir tıkla ulaşabilirsin.

3 Temmuz 2012 Salı

Angels And Demons ( 2009 ) - Bluray 1080p


Imdb'de Angels And Demons ( Melekler ve Şeytanlar ): http://www.imdb.com/title/tt0808151/

Yönetmen: Ron Howard
Oyuncular:
Tom Hanks, Ewan McGregor, Stellan Skarsgård
Tür: Dram, Gerilim, Gizem, Macera, Polisiye, Suç
Yapım: ABD,  Fransa
Süre: 140 dk
Konu: Çok eski gizli bir kardeşlik örgütü. Dünyayı yok edecek ölümcül yeni bir silah, akıl almaz bir hedef. Harvard Üniversitesi Simgebilim Profesörü Robert Langdon efsanevi gizli örgüt Illuminati'nin -Galileo zamanından beri Katolik Kilisesi'nin bağnaz inançlarını lanetleyerek bilimin yararlarını yücelten- hala faaliyette olup cinayetler işlediğini öğrenince şok geçirir. Parlak bir fizikçi olan Leonarda Vetra cinayete kurban gitmiştir. Tek gözü oyulmuş ve göğsü örgütün sembolüyle dağlanmıştır. Bilim adamının son buluşu güçlü ve çok tehlikeli enerji kaynağı karşımadde çalınmış ve yeni Papa seçiminin gerçekleşeceği gün Vatikan Şehri'nin altına saklanmıştır. Langdon, Vetra'nın meslektaşı ve aynı zamanda kızı olan Vittoria ile medeniyeti yok olmaktan kurtarmak amacıyla Roma sokaklarında, kiliselerde ve katakomplarda soluk soluğa koşuşturarak 400 yıllık izi sürerek Illuminati'nin izini bulmaya çalışırlar. Brown bu romanda tıpkı bir hokkabaz gibi havaya yüzlerce top fırlatıp hiçbirini yere düşürmeden okuyucuyu inanılmaz bir gerileme sürüklüyor.

Boyut: 7,41 GB
İçindekiler: Angels & Demons.mkv, Angels & Demons.srt ( Türkçe Alt Yazı )

İndirmek İçin TIKLA

Adele Live At The Royal Albert Hall ( 2011 ) - Bluray 1080p


1. Hometown Glory
2. I ll be Waiting
3. Don t You Remember
4. Turning Tables
5. Set Fire To The Rain
6. If It Hadn t Been For Love
7. My Same
8. Take It All
9. Rumour Has It
10. Right As Rain
11. One & Only
12. Lovesong
13. Chasing Pavements
14. I Can t Make You Love Me
15. Make You Feel My Love
16. Someone Like You
17. Rolling In The Deep


Adele'in 2011 yıllarının başlarında Londra’daki Royal Albert Hall’deki konserinin 90 dakikalık videosu.


İndirmek İçin TIKLA

Abduction ( 2011 ) - Bluray 1080p



Imdb'de Abduction ( Kaçış ): http://www.imdb.com/title/tt1600195/

Yönetmen: Joel Schumacher 
Oyuncular: 
Taylor Lautner, Sigourney Weaver, Alfred Molina, Maria Bello
Tür: Aksiyon,  Dram,  Gerilim,  Gizem,  Korku
Yapım: ABD 
Süre: 108 dk
Konu: 'Sonun Başlangıcı' ve 'Çizgi Ötesi' filmleriyle yeteneğini kanıtlayan Joel Schumacher'ın yönetmenliğini üstlendiği 'Öldürme Zamanı', Güney Amerika'da hala süren ırk ayrımı üzerine bir film gibi gözükse de, işin hareketli yönüne ağırlık veren ve dolayısıyla bir macera filmi olarak tanımlanması daha uygun bir yapım. Mississippi'li bir fabrika işçisi olan Carl Lee Hailey ( Samuel L. Jackson ), on yaşındaki kızı Tonya'nın gözü dönmüş iki beyaz ırkçı tarafından saldırıya uğraması sonucunda haklı olarak çok sinirleniyor ve bu iki adamı gördüğü ilk yerde öldürmeye teşebbüs ediyor. Böylece bir nada 'suçlu' durumuna düşen Carl Lee, Jake Brigance ( Matthew McConaughey ) isimli bir avukatı savunma için tutuyor. Jake'e dava sırasında Ellen Roark ( Sandra Bullock ) isimli genç bir hukuk öğrencisi destek oluyor. Birlikte Klan'ın kirli yüzünü ve 1860'larda çözülmüş olduğu iddia edilen siyah - beyaz ayrımının hala var olduğunu gören Jake ve Ellen, dava sırasında önemli kanıtlara rastlıyor...


Boyut: 9,99 GB
İçindekiler: Abduction.2011.BluRay.1080p.mkv , Abduction.2011.BluRay.1080p.srt ( Türkçe Alt Yazı )

İndirmek İçin TIKLA

A Trip To The Moon ( 1902 ) - Bluray 1080p





Imdb'de A Trip To The Moon  ( Aya Seyahat ): http://www.imdb.com/title/tt0000417/

Yönetmen: Srdjan Vuletic
Oyuncular: 
-
Tür: Belgesel,  Kısa Film
Yapım: Bosna - Hersek
Süre: 14 dk
Konu: Aya Seyahat (Fransızca: Le Voyage dans la lune) 1902 Fransız yapımı siyah-beyaz sessiz bilim kurgu filmidir. Film orijinallerine sıkı sıkıya bağlı kalınmadan, zamanının iki popüler romanından uyarlanmıştır: Jules Verne'nin yazdığı Dünyadan Aya ve H. G. Wells'in yazdığı Aydaki İlk İnsanlar .


Filmin senaryosu, kardeşi Gaston'un yardımlarıyla Georges Melies tarafından yazılmış ve film yine Georges Melies tarafından yönetilmiştir. Film saniyede 16 kare hızında oynatıldığında 14 dakika sürmektedir.


Aya Seyahat ilk gösterildiği yıllarda çok popüler olmuştur ve Melies'in çektiği yüzlerce fantezi filmi arasında en iyi bilinen filmdir. Film, aynı zamanda birçok kişi tarafından sinema tarihinde yenilikçi animasyon ve özel efekt kullanan ilk film ve sinema tarihinin ilk bilim kurgu filmi olarak kabul edilmektedir.

Boyut: 2,10 GB
İçindekiler: A Trip to the Moon 1902 BluRay 1080p.mkv

İndirmek İçin TIKLA

Artificial Intelligence ( 2001 ) - Bluray 1080p


Imdb'de Artificial Intelligence ( Yapay Zeka ): http://www.imdb.com/title/tt0212720/

Yönetmen: Steven Spielberg
Oyuncular: 
Russell Crowe, Jennifer Connelly, Paul Bettany, Ed Harris
Tür: Bilim Kurgu,  Dram,  Macera
Yapım: ABD 
Süre: 146 dk
Konu: Belirsiz bir gelecekte, insanoğlu, dünyanın çoğunun sular altında kaldığı bir yeryüzünde yaşamaya çalışırken, teknolojinin nimetlerinden yararlanarak hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla 'yapay zekalı' robotlar üretirler. David madde ve mana olarak tam bir insan gibi donatılmış bir robottur. Sevmeye programlanmış olan ilk robot çocuk David, o sırada hasta olmasından dolayı tedavisi bulunana kadar çocukları dondurulmuş bir aile tafından deneme süreci olarak evlat edinilir. David, yaşadığı aile ortamında evlatlığın gerektirdiği sevgi ve bakımı kapsayarak, giderek çiftin çocukları haline gelmesine rağmen, umulmadık olaylar hayatı 'Robot David' için imkansız bir duruma sokar.

Boyut: 3,99 GB
İçindekiler: AI_ARTIFICIAL_INTELLIGENCE_2001_1080p_BluRay.mp4 , AI_ARTIFICIAL_INTELLIGENCE_2001_1080p_BluRay.srt ( Türkçe Alt Yazı )

İndirmek İçin TIKLA

2 Temmuz 2012 Pazartesi

A Beautiful Mind ( 2001 ) - Bluray 1080p


Imdb'de A Beautiful Mind ( Akıl Oyunları ): http://www.imdb.com/title/tt0268978/

Yönetmen: Ron Howard
Oyuncular: 
Russell Crowe, Jennifer Connelly, Paul Bettany, Ed Harris
Tür: Aile,  Biyografi,  Dram,  Gizem,  Psikolojik
Yapım: ABD
Süre: 158 dk
Konu: John Forbes Nash Jr., genç yaşında geliştirdiği kuramlarla matematik dünyasının bir numaralı ismi haline gelir. Fakat kısa süre içerisinde bencilliği ve kendine olan aşırı güveni sonucunda oluşan kişisel problemleri ile baş edemez duruma düşer. Dahilik ile delilik arasındaki ince çizgide, delilik tarafına doğru sürüklenir. Uzun süre şizofreni ile mücadele eden matematikçi, yıllar sonra adeta yeniden doğarak Nobel ödülünü almayı başarır.

Boyut: 10,9 GB
İçindekiler: A.Beautiful.Mind.2001.1080p.BluRay.x264-KaKa.mkv , A.Beautiful.Mind.2001.1080p.BluRay.x264-KaKa.srt ( Türkçe Alt Yazı )

İndirmek İçin TIKLA

A Time To Kill ( 1996 ) - Bluray 1080p


Imdb'de A Time To Kill ( Öldürme Zamanı ): http://www.imdb.com/title/tt0117913/

Yönetmen: Joel Schumacher 
Oyuncular: Sandra Bullock, Samuel L. Jackson, Kevin Spacey

Tür: Dram, Gerilim Suç
Yapım: ABD 
Süre: 149 dk
Konu: 'Sonun Başlangıcı' ve 'Çizgi Ötesi' filmleriyle yeteneğini kanıtlayan Joel Schumacher'ın yönetmenliğini üstlendiği 'Öldürme Zamanı', Güney Amerika'da hala süren ırk ayrımı üzerine bir film gibi gözükse de, işin hareketli yönüne ağırlık veren ve dolayısıyla bir macera filmi olarak tanımlanması daha uygun bir yapım. Mississippi'li bir fabrika işçisi olan Carl Lee Hailey ( Samuel L. Jackson ), on yaşındaki kızı Tonya'nın gözü dönmüş iki beyaz ırkçı tarafından saldırıya uğraması sonucunda haklı olarak çok sinirleniyor ve bu iki adamı gördüğü ilk yerde öldürmeye teşebbüs ediyor. Böylece bir nada 'suçlu' durumuna düşen Carl Lee, Jake Brigance ( Matthew McConaughey ) isimli bir avukatı savunma için tutuyor. Jake'e dava sırasında Ellen Roark ( Sandra Bullock ) isimli genç bir hukuk öğrencisi destek oluyor. Birlikte Klan'ın kirli yüzünü ve 1860'larda çözülmüş olduğu iddia edilen siyah - beyaz ayrımının hala var olduğunu gören Jake ve Ellen, dava sırasında önemli kanıtlara rastlıyor...



Boyut: 14,7 GB
İçindekiler: A Time To Kill 1996 BluRay 1080p DD5.1 dxva-LoNeWolf.mkv , A Time To Kill 1996 BluRay 1080p DD5.1 dxva-LoNeWolf.srt ( Türkçe Alt Yazı )

İndirmek İçin TIKLA




2012 ( 2009 ) - Bluray 1080p


Imdb'de 2012: http://www.imdb.com/title/tt1190080/

Yönetmen: Roland Emmerich
Oyuncular: John Cusack, Amanda Peet, Danny Glover, Woody Harrelson, Thandie Newton

Tür: Aksiyon, Dram
Yapım: ABD
Süre: 158 dk
Konu: Büyük bütçeli felaket filmlerinin değişmez yönetmeni Roland Emmerich yine benzer bir yapımla karşımızda. Bazı teorisyenlere göre 21 Aralık 2012 tarihinde dünyanın sonunun geleceğini öngören Maya medeniyetinin bu öngörüsünün doğru çıktığı bir geleceğin anlatıldığı 2012 adlı filmde insanların hayatta kalma mücadelelerine tanık oluyoruz. Filmin kadrosu oldukça sağlam: John Cusack , Thandie Newton , Woody Harrelson , Amanda Peet , Danny Glover , Oliver Platt ve Chiwetel Ejiofor ilk göze çarpan isimler.

Boyut: 15,2 GB
İçindekiler: 2012.2009.BluRay.1080p.mkv , 2012.2009.BluRay.1080p.srt ( Türkçe Alt Yazı )

İndirmek İçin TIKLA

127 Hours ( 2010 ) - Bluray 1080p



Imdb'de 127 Hours ( 127 Saat ) : http://www.imdb.com/title/tt1542344/

Yönetmen: Danny Boyle
Oyuncular: James Franco, Amber Tamblyn, Kate Mara
Tür: Gerilim, Dram, Macera, Biyografik
Konu: Fim genç bir dağcı olan Aron Ralston'un , Utah yakınlarında büyük bir kaya parçasının arasına sıkışmasını ve orada yaşadığı büyük yaşam mücadelesini konu alan gerçek bir hikayeyi sunar bizlere. 5 gün boyunca kolu bir kayaya sıkışan Aron, orada ailesini, sevgilisini ve o talihsiz kaza olmadan önce tanıştığı 2 kızı düşünmektedir. İnsanın ölümle başbaşa gelince neler yapabileceğini seyirciye sunan bir film. Film 127 dakika olsaydı çok mükemmel bir uyum olurdu biliyorum fakat film 93 dakikadır. İyi seyirler.

Dosya boyutu: 8,22 GB
İçindekiler: 127.Hours.2010.BluRay.1080p.mkv , 127.Hours.2010.BluRay.1080p.srt ( Türkçe Alt Yazı )

İndirmek İçin TIKLA

50 First Dates ( 2004 ) - Bluray 720p




Imdb'de 50 First Dates ( 50 İlk Öpücük ): http://www.imdb.com/title/tt0343660/

Yönetmen: Peter Segal
Oyuncular: Adam Sandler, Drew Barrymore, Rob Schneider, Sean Astin, Dan Aykroyd

Tür: Romantik, Komedi
Yapım: ABD
Süre: 106 dk
Konu: Dr. Henry Roth, Hawaii’nin ünlü playboylarından birisidir. Ta ki Lucy ile tanışana kadar. Fakat Lucy'nin dünyada çok nadir rastlanan bir hastalığı vardır. Her gün bir önceki günü unutarak, yani her günü baştan yaşayarak hayatını sürdürmektedir. Henry her yeni günde yeniden kendisini tanıtmak ve yeniden kendisinden etkilenmesini sağlamak zorundadır. Bu durum Henry’nin işini zorlaştırmanın yanında, aslında daha da fazla bağlanmasına sebep olacaktır.

Adam Sandler ve Drew Barrymore’un uyumlu bir ikili oldukları 50 İlk Öpücük, hoş bir romantik-komedi olarak hafızalarda yer ediyor.


Boyut: 3,75 GB
İçindekiler: 50.First.Dates.2004.720p(beiza).mkv, 50.First.Dates.2004.720p(beiza).srt ( Türkçe Alt Yazı )

İndirmek İçin TIKLA

16 Wishes ( 2010 ) - Bluray 1080p


Imdb'de 16 Wishes ( 16 Dilek ): http://www.imdb.com/title/tt1646876/

Yönetmen: Peter Deluise
Oyuncular: Jean-Luc Bilodeau, Debby Ryan, Anna Mae Routledge, Cainan Wiebe

Tür: Aile,  Dram,  Fantastik,  Komedi,  Romantik,  Gençlik
Yapım: ABD, Kanada
Süre: 90 dk
Konu: 16. yaş gününe girme heyecanı içerisindeki Abigail "Abby" Louise Jensen (Debby Ryan) o geceki doğum günü partisinde gerçekleşeceğine inandığı 16 dileğini yazdığı listeyi dolabının kapağına asan Abby,kardeşi Mike tarafından farkedilir,listenin başında pop yıldızı Joey Lockhart(Joel Semande) ile tanışmak gibi ve işte Abby Jensen'in 16 dileği 1-Joey Lockhart ile tanışmak,2-Okul içerinde en güzel elbiselere sahip olacak,3-Odamı istediğim şekilde dekore edeceğim. 4-Sushiyi beğeneceğim,5-Bir kredi kartına sahip olacağım 6-Çok iyi bir dansçı olacağım 7-Bir sürücü ehliyetine sahip olacağm,8-Kendi arabama sahip olacağım,9-İnsanlar bana bir çocuk gibi davranmayacak,10-Çok popüler olacağım 11-Kendine ait banyoya sahip olacağını 12-Nefret ettiği Krista Cook'un havasını söndireceğini 13-İstediğim zmaan eve geç gelebileceğim 14-Ebeveynlerim beni anlayacak,15-Bu akşamki parti şimdiye kadarki en iyi parti olacak 16-Logan(Keenan Tracy)nin resmini sakızla on altıncı dileğinin üzerine yapıştırmış. Abbynin bu 16 dileğinin Celeste Anna Mae Routladge nin getirmiş olduğu bir arıyı yutması ile gerçeğe dönüşmesini izleyeceğiz.


Boyut: 8,35 GB
İçindekiler: 16 Wishes (2010) 1080P.mkv , 16 Wishes (2010) 1080P.srt ( Türkçe Alt Yazı )

İndirmek İçin TIKLA

3 Idiots ( 2009 ) - Bluray 720p


Imdb'de 3 Idiots ( 28 Gün Sonra ) : http://www.imdb.com/title/tt1187043/

Yönetmen: Rajkumar Hirani
Oyuncular: Aamir Khan, Kareena Kapoor, Madhavan, Parikshat Sahni, Akhil Mishra
Tür: Dram,  Komedi,  Müzikal,  Romantik, Gençlik
Yapım: ABD, Hollanda, İngiltere
Süre: 160 dk
Konu: Hindistan'ın en iyi mühendislik okuluna başlayan öğrencilerin hayatını anlatıyor özet olarak. Sistemin daima yarış üzerine kurulu olduğu, herkesin en iyi olmaya çabaladığı bir okulda sistemi değiştirmeye çalışan bir öğrenci ve onun en yakın 2 arkadaşı. Başlarından geçenler, hayattan aslında ne istedikleri.Ranco karakterinin başrol oynadığı film dram ve komedi türünü en iyi şekilde harmanlayıp bize öğretici bir film olmakta.

Boyut: 3,25 GB
İçindekiler: 3.Idiots.2009.720p.BluRay.mkv , 3.Idiots.2009.720p.BluRay.srt ( Türkçe Alt Yazı )


İndirmek İçin TIKLA

28 Days Later ( 2002 ) - DivX


Imdb'de 28 Days Later ( 28 Gün Sonra ) : http://www.imdb.com/title/tt0289043/

Yönetmen: Danny Boyle
Oyuncular: Cillian Murphy, Luke Mably, Naomie Harris, Brendan Gleeson, Christopher Eccleston
Tür: Bilim Kurgu,  Gerilim,  Korku,  Psikolojik
Yapım: ABD, Hollanda, İngiltere
Süre: 123 dk
Konu: İngiltere'de bir genetik araştırmalar ensitüsünde bilimadamları insan doğasındaki şiddeti ve öfkeyi önleyebilmek amacıyla bazı tehlikeli deneyler yapmış ve bunun sonucunda 'rage' adını verdikleri bir virüs geliştirmişlerdir.Ancak bu araştırmalarda denek olarak maymunların kullanıldığını öğrenen hayvan hakları koruyucusu bir grup eylemci,bilimadamlarının maymunlara zarar verdikleri gerekçesiyle kendi yöntemleriyle deneylerin yapıldığı binaya sızarak korunaklı kafeslerde tutulan ve bilimadamlarının 'rage' virüsü aşıladıkları maymunlardan birini serbest bırakırlar.Fakat serbest kalan maymun kafesten çıkar çıkmaz eylemcilerden birine saldırır ve olaylar içinden çıkılmaz bir hal alır.

Boyut: 701 MB
İçindekiler: 28.Days.Later[2002]DvDrip[Eng].avi , 28.Days.Later[2002]DvDrip[Eng].srt ( Türkçe Alt Yazı )


İndirmek İçin TIKLA

21 ( 2008 ) - DivX



Imdb'de 21 : http://www.imdb.com/title/tt0478087/

Yönetmen: Robert Luketic
Oyuncular: Kevin Spacey, Laurence Fishburne, Jim Sturgess, Aaron Yoo, Kate Bosworth, Jacob Pitts
Tür: Aksiyon,  Dram,  Gizem,  Macera,  Suç
Yapım: ABD, Japonya
Süre: 123 dk
Konu: M.I.T'de okuyan Ben Campbell, okul taksidini ödeyebilmek için paraya ihtiyaç duyar ve bunun yolunu da kumarda bulur. Altı arkadaşı ile birlikte kart sayma işinde uzmanlaşan Ben, Vegas yolunu tutar. Bu altı öğrenci için herşey güzel başlayacaktır, ancak bir sonraki adımları onlar için oldukça tehlikelidir.

Boyut: 700 MB
İçindekiler: 21.[2008.Eng].DivX.avi , 21.[2008.Eng].DivX.avi ( Türkçe Alt Yazı )

İNDİRMEK İÇİN TIKLA

21 Grams ( 2003 ) - DVDRip


Imdb'de 21 Grams ( 21 Gram ) : http://www.imdb.com/title/tt0315733/

Yönetmen: Alejandro González Iñárritu
Oyuncular: Naomi Watts, Sean Penn, Benicio Del Toro, Charlotte Gainsbourg
Tür: Dram, Psikolojik, Gizem
Yapım: ABD
Süre: 124 dk
Konu: Üniversite profesör olan Paul Rivers, yakalandığı amansız hastalık yüzünden evliliğinde sıkıntılı günler geçirmekte ve tek umudunu kalp nakline bağlamış şekilde beklemektedir. Kötü günleri geride bırakarak eşi ve iki çocuğuyla mutlu bir hayata başlayan Cristina adlı kadın ise hayatının belki de en mutlu günlerini yaşamaktadır. Öte yandan iki çocuğu ve eşi ile zorluk içinde yaşayan Jack Jordan oldukça zor şartlarda yaşamasına rağmen, dini inancının kuvvetli olması sayesinde ayakta kalmayı başaran biridir. Birbirinden tamamen bağımsız bu üç kişinin hayatları beklenmeyen bir kaza sonucu kesişecektir.

Boyut: 686 MB
İçindekiler: 21 Grams.avi , 21 Grams.srt ( Türkçe Alt Yazı )


İndirmek İçin TIKLA

12 Angry Men ( 1957 ) - DVDRip


Imdb'de 12 Angry Men ( 12 Kızgın Adam ) : http://www.imdb.com/title/tt0050083/

Yönetmen: Sidney Lumet
Oyuncular: Henry Fonda, Martin Balsam, John Fiedler
Tür: Dram
Yapım: ABD
Süre: 96 dk
Konu: Genç bir adam babasını öldürme suçuyla yargılanmaktadır.12 tane jüri tartışmak için bir odada toplanırlar.Bu jürilerden 11 tanesi çocuğun suçlu olduğunu söyler ama 8. jüri(HENRY FONDA) suçsuz olduğunu söyler.Diğer jüriler ona kararını değiştirmesinde ısrar etmektedir ama tartışmadan kararını değiştirmeyecektir çünkü boş yere masum bir çocuğu ölüme göndermek istememektedir.Sadece bir odada geçen ve sadece konuşma üzerine yapılmış ve klasikler arasına girmiş Sidney Lumet in başyapıtı aynı zamanda İmdb listesinde 8.sırada bulunmaktadır.

Boyut: 2,05 GB
İçindekiler: 12_Angry_Men(1957).avi , 12_Angry_Men(1957).srt ( Türkçe Alt Yazı )

İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Geri Dönüş

     Önceden paylaşmış olduğum bütün filmleri sildim. Çünkü, hepsinin linkleri eskimişti. Şimdi sizlere, kimi zaman geçmiş filmlerden, kimi zaman ise yeni filmlerden dolu bir arşiv yapma fırsatı sunuyorum. Araya dizi, kitap falan da katacak olsam da genel itibariyle film dolu bir blogtur bu. E haliyle, adından da belli olduğu üzre.


      Eğer, istediğiniz film, dizi falan olursa yorum olarak bırakırsanız sizin için bulmaya çalışırım. Teşekkürler.